Gabriela Cabezón Cámara på besøk i Norge!

Det er duket for celebert besøk av Gabriela Cabezón Cámara!

Lørdag 3. juni klokka 15.30 treffer du henne på Camino BOK i Gamlebyen Fredrikstad. Hun skal først ha en opplesning og etterpå blir det mulig å sitte ned og drikke mate med henne og høre henne fortelle om den stadig mer prekære situasjonen i hjemlandet Argentina. En eksklusiv mulighet for alle som er interessert i politikk og samfunn i Argentina og regionen generelt. Det blir selvfølgelig også mulighet for å kjøpe hennes høyt bejublede roman «China Irons eventyr», og få den signert. Mer om arrangementet finner du her.

Søndag 4. juni klokka 16 kommer hun til Oslo og fine Vespa&Humla på Grünerløkka. Der skal hun møte landsmann og aktivist Santiago Altamirano til samtale om politikk og litteratur i Argentina. Denne samtalen vil foregå på spansk, men vi gjør opptak og tekster og deler med våre ikke-spansktalende venner med det første! Mer om arrangementet her. 

Les også gjerne hva gjesteredaktør Gisle Selnes i den uavhengige bokhandelen Audiaturs skriver om for hvorfor akkurat «China Irons eventyr» er en roman å få med seg!. 

 

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%