Image Alt

Forfattere

camilla

Camilla Sosa Villada

Camila Sosa Villada (f. 1982, La Falda, Argentina) er forfatter og skuespiller og etter hvert en sentral aktør i formidlingen av transpersoners livsvilkår i Argentina og Latin-Amerika. Som skuespiller jobber hun både for teater, film og TV.

gabriel

Gabriel García Márquez

Gabriel García Márquez var en kolombiansk forfatter, journalist og vant Nobelprisen i litteratur i 1982. Han er særlig kjent for sine bøker Hundre års ensomhet (1967), Beretningen om et varslet mord (1981) og Kjærlighet i koleraens tid (1985).

victoria

Victoria Eugenia Henao

Victoria Eugenia Henao (nå María Isabel Santos, født i Colombia i 1961) er coach og forfatter. Hun bor og arbeider i Argentina. Tata: Mitt liv med Pablo Escobar er hennes første bok. Forfatterfoto: Csiszer Goti / WMN.hu

Misael Valtierra Ruvalcaba

Andalusia K. Soloff

Andalusia K. Soloff, bedre kjent som Andalalucha, er en uavhengig multimediejournalist som hovedsakelig dekker saker som berører kjønn, migrasjon og saker som har med landrettigheter og sikkerhet å gjøre.

 

Misael Valtierra Ruvalcaba

Anahi H. Galaviz

Anahí H. Galaviz er en billedkunstner som spesielt arbeider med tegning. Hun er utdannet ved FAD-UNAM og har hatt kollektive og individuelle utstillinger i Mexico, Chile, Ecuador, Italia og Slovenia.

 

Misael Valtierra Ruvalcaba

Marco Parra

Marco Parra er en selvlært tegner og illustratør fra Mexico by. Han har samarbeidet om flere grafiske fortellerprosjekter: Solos Vamos, av manusforfatteren Héctor Aguilar. Han er forfatteren bak Una gran lucha y Nuestra invitada de hoy, en historie publisert i magasinet La Puntita.

 

Jorge Baradit FORFATTERE

Jorge Baradit

Jorge Baradit (f. 1969) er forfatter og samfunnsdebattant i Chile. Han han skrevet flere bøker og er mest kjent for bestselgertrilogien Historia Secreta de Chile (Chiles hemmelige historie) hvor han blant annet tar et oppgjør med idoliseringen av nasjonale helter og trekker fram mindre kjente elementer fra chilensk historiefortelling.

60667391_10156248729942031_5578538308432035840_n

Tatiana Țîbuleac

Tatiana Țîbuleac er født i 1978 i Chișinău, hovedstaden i Republikken Moldova. Hun er utdannet journalist og har jobbet i aviser og fjernsyn. Siden 2008 har hun vært bosatt i Paris.

Behrouz Boochani_Credit - Hoda Afshar

Behrouz Boochani

Behrouz Boochani er en kurdisk-iransk forfatter, journalist, akademiker, kulturformidler og filmskaper. Han har skrevet for det kurdiske magasinet Werya, er æresmedlem av PEN International, har vunnet Amnesty International Australias 2017 Media Award og Anna Politkovskayas journalistpris i 2018.

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com
Free shipping
for orders over 50%